Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bunker: Project 12

Bunker: Project 12

07/05/2022 | Flixfilm

Bunker: Project 12 på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Mystery
Instruktion: Jaime Falero
Skuespillere: James Cosmo, Joaquín Sánchez, Natasha Alam
Spilletid: 97 min
Land: Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Handling: En våbenhandler hyrer et hold lejesoldater til at kidnappe en russisk videnskabsmand, som fører dem til en hemmelig bunker, der indeholder et våben fra den kolde krig.

Bunker: Project 12 havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bunker: Project 12 på YouTube.Se Bunker: Project 12 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bunker: Project 12 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bunker: Project 12 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bunker: Project 12, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bunker: Project 12 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar