Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bunraku

23/01/2014 | Flixfilm

Se Bunraku på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Drama, Fantasy, Thriller
Instruktør: Guy Moshe
Skuespillere: Josh Hartnett, Gackt, Woody Harrelson, Ron Perlman
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En mand har hele sit liv søgt efter at få hævn over en uretfærdig leder, men står nu selv over for en større udfordring end ventet.


Se Bunraku på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBunraku havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bunraku ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bunraku herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bunraku er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bunraku stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar