Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Buret

28/10/2021 | Flixfilm

Se Buret på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Short
Instruktion: Michael Sandager
Skuespillere: Jeppe N. Christensen, Mikkel Nørgaard
Spilletid: 5 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Efter hans ekskone låser ham inde i en kælder, bliver Julien klar over, at han bliver nødt til at slå hende med hendes egne psykologiske tricks for at slippe fri.

Buret havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Buret på YouTube.Se Buret på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Buret ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buret stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Buret, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Buret er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar