Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buried by the Bernards

Buried by the Bernards

12/02/2021 | Flixfilm

Buried by the Bernards på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Debbie Bernard, Deja Bernard, Raegan Bernard
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Bernard-familien småskændes godmodigt i denne realityserie, når de passer deres budgetvenlige bedemandsforretning og hjælper sørgende familier med at sige farvel.

Buried by the Bernards (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Buried by the Bernards på YouTube.Se Buried by the Bernards på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Buried by the Bernards (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buried by the Bernards (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Buried by the Bernards, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Buried by the Bernards er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar