Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Buried

01/12/2013 | Flixfilm

Se Buried på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Rodrigo Cortés
Skuespillere: Ryan Reynolds, José Luis García Pérez, Robert Paterson, Stephen Tobolowsky
Spilletid: 95 min
Land: Spain
Sprog: Arabic, English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Paul Conroy er ikke klar til at dø! Men da han vågner op levende begravet i en kasse under jorden, begynder en kamp mod alle odds for at blive reddet.


Se Buried på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBuried havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Buried ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Buried herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Buried er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buried stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar