Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Burke and Hare

Burke and Hare

01/12/2013 | Flixfilm

Se Burke and Hare på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Crime, History, Thriller
Instruktør: John Landis
Skuespillere: Bill Bailey, Tom Wilkinson, Michael Smiley, Tim Curry
Spilletid: 91 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: William Burke og William Hare prøver at arbejde sig op i 1820'ernes Edinburg. Efter endnu en mislykket forretning, kommer de en dag tilbage til Hares hus, hvor de finder udlejeren død.


Se Burke and Hare på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBurke and Hare havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Burke and Hare ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Burke and Hare herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Burke and Hare er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Burke and Hare stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar