Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Burlesque: Heart of the Glitter Tribe

Burlesque: Heart of the Glitter Tribe

02/06/2017 | Flixfilm

Se Burlesque: Heart of the Glitter Tribe på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jon Manning
Skuespillere: Jett Adore, Russell Bruner, Angelique Devil, Ray Gunn
Spilletid: 76 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Denne afslørende dokumentar udforsker burleske scenekunstnere i Portland, Oregon, der udøver vidt forskellige kunstformer.


Se Burlesque: Heart of the Glitter Tribe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Burlesque: Heart of the Glitter Tribe havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Burlesque: Heart of the Glitter Tribe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Burlesque: Heart of the Glitter Tribe:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Burlesque: Heart of the Glitter Tribe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Burlesque: Heart of the Glitter Tribe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar