Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Burlesque

Burlesque

16/08/2022 | Flixfilm

Burlesque på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama, Music, Musical
Instruktion: Steve Antin
Skuespillere: Cher, Christina Aguilera, Alan Cumming
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter at have forladt Iowa med stjerner i øjnene ankommer Ali til Burlesque Lounge i Los Angeles med drømme om at overtage scenen med sin store stemme.Se Burlesque på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Burlesque havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Burlesque på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Burlesque ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Burlesque stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Burlesque, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Burlesque er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar