Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Burlesque

Burlesque

01/11/2018 | Flixfilm

Se Burlesque på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Music, Musical, Romance
Instruktør: Steve Antin
Skuespillere: Cher, Christina Aguilera, Eric Dane, Cam Gigandet
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Efter at have forladt Iowa med stjerner i øjnene ankommer Ali til Burlesque Lounge i Los Angeles med drømme om at overtage scenen med sin store stemme.


Se Burlesque på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBurlesque havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Burlesque ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Burlesque herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Burlesque er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Burlesque stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar