Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Burn Out

15/03/2019 | Flixfilm

Se Burn Out på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Yann Gozlan
Skuespillere: François Civil, Olivier Rabourdin, Manon Azem, Samuel Jouy
Spilletid: 107 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En adrenalinsøgende superbikeracerkører begynder at arbejde sort som narkokurer, da hans ekskæreste kommer i konflikt med Paris' kriminelle underverden.


Se Burn Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBurn Out havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Burn Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Burn Out herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Burn Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Burn Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar