Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Burn Out

15/03/2019 | Flixfilm

Burn Out på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Yann Gozlan
Skuespillere: François Civil, Olivier Rabourdin, Manon Azem
Spilletid: 107 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En adrenalinsøgende superbikeracerkører begynder at arbejde sort som narkokurer, da hans ekskæreste kommer i konflikt med Paris' kriminelle underverden.

Burn Out havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Burn Out på YouTube.Se Burn Out på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Burn Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Burn Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Burn Out, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Burn Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar