Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Burn the House Down

Burn the House Down

13/07/2023 | Flixfilm

Burn the House Down på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mei Nagano, Asuka Kudô, Taishi Nakagawa
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter hendes mor tog skylden for en tragisk brand for 13 år siden, planlægger Anzu hævn ved at arbejde som husholderske under et pseudonym for sin iskolde stedmor.Se Burn the House Down på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Burn the House Down (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Burn the House Down på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Burn the House Down (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Burn the House Down (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Burn the House Down, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Burn the House Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar