Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Burning Body

Burning Body

08/09/2023 | Flixfilm

Burning Body på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pep Tosar, Úrsula Corberó, Quim Gutiérrez
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da en politibetjent bliver myrdet og hans lig brændt, fokuserer alle på to andre betjente – hans kæreste og hendes elsker. Inspireret af virkelige begivenheder.Se Burning Body på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Burning Body (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Burning Body på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Burning Body (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Burning Body (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Burning Body, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Burning Body er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar