Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Burning Sands

Burning Sands

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Burning Sands på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Gerard McMurray
Skuespillere: Trevor Jackson, Tosin Cole, DeRon Horton, Alfre Woodard
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Den lovende studerende Zurich får øjnene op for nogle barske sandheder, da hans studenterforenings voldelige indvielsesritualer eskalerer og kulminerer i en helvedesnat.


Se Burning Sands på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Burning Sands havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Burning Sands ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Burning Sands herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Burning Sands er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Burning Sands stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar