Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Burning Sands

Burning Sands

10/03/2017 | Flixfilm

Se Burning Sands på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Gerard McMurray
Skuespillere: Trevor Jackson, Tosin Cole, DeRon Horton, Alfre Woodard
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Den lovende studerende Zurich får øjnene op for nogle barske sandheder, da hans studenterforenings voldelige indvielsesritualer eskalerer og kulminerer i en helvedesnat.


Se Burning Sands på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBurning Sands havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Burning Sands ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Burning Sands herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Burning Sands er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Burning Sands stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar