Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Business Proposal

Business Proposal

04/04/2022 | Flixfilm

Business Proposal på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Forklædt som sin veninde tager Ha-ri tager på en blind date for at komme af med ham. Men det går galt, da det viser sig, at det er hendes chef – som frier til hende.

Business Proposal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Business Proposal på YouTube.Se Business Proposal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Business Proposal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Business Proposal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Business Proposal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Business Proposal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar