Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Busted!

22/01/2021 | Flixfilm

Se Busted! på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Short, Thriller
Instruktion: Nourah Al Hasawi
Skuespillere: Anthony Gilardi, Eric Lutz, Christine Severin
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Syv detektiver skal løse forskellige mysterier i hver episode af dette gameshow, som stiler mod at løse det største mysterium af dem alle: Hvad skete der med Project D?

Busted! (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Busted! på YouTube.Se Busted! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Busted! (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Busted! (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Busted!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Busted! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar