Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Busted!

22/01/2021 | Flixfilm

Busted! på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Short, Thriller
Instruktion: Nourah Al Hasawi
Skuespillere: Anthony Gilardi, Eric Lutz, Christine Severin
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Syv detektiver skal løse forskellige mysterier i hver episode af dette gameshow, som stiler mod at løse det største mysterium af dem alle: Hvad skete der med Project D?Se Busted! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Busted! (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Busted! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Busted! (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Busted! (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Busted!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Busted! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar