Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Busted!

08/11/2019 | Flixfilm

Se Busted! på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jae-wook Ahn, Jong-min Kim, Kwang-Soo Lee, Se-hun Oh
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Syv detektiver skal løse forskellige mysterier i hver episode af dette gameshow, som stiler mod at løse det største mysterium af dem alle: Hvad skete der med Project D?Se Busted! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Busted! (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Busted! (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Busted!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Busted! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Busted! (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar