Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buster’s Mal Heart

Buster’s Mal Heart

26/08/2017 | Flixfilm

Se Buster’s Mal Heart på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Jean-Baptiste Péretié
Skuespillere: Buster Keaton
Spilletid: 53 min
Land: France
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En plaget mand på flugt fra myndighederne husker tilbage på mystiske hændelser – og den mærkelige vagabond, som var årsag til hans usædvanlige forvandling.


Se Buster’s Mal Heart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBuster’s Mal Heart havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Buster’s Mal Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Buster’s Mal Heart herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Buster’s Mal Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buster’s Mal Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar