Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Butch Cassidy and the Sundance Kid

Butch Cassidy and the Sundance Kid

10/08/2016 | Ingen kommentarer

Se Butch Cassidy and the Sundance Kid på Netflix

Indspilningsår: 1969
Genre: Biography, Crime, Drama, Western
Instruktør: George Roy Hill
Skuespillere: Paul Newman, Robert Redford, Katharine Ross, Strother Martin
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: For at undvige et eftersøgningshold flygter de to legendariske forbrydere til Bolivia – men problemerne indhenter de charmerende desperadoer, lige meget hvor de er.


Se Butch Cassidy and the Sundance Kid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Butch Cassidy and the Sundance Kid havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Butch Cassidy and the Sundance Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Butch Cassidy and the Sundance Kid herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Butch Cassidy and the Sundance Kid er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Butch Cassidy and the Sundance Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar