Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Butch Cassidy and the Sundance Kid

Butch Cassidy and the Sundance Kid

10/08/2016 | Flixfilm

Butch Cassidy and the Sundance Kid på Netflix

Produktionsår: 1969
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: George Roy Hill
Skuespillere: Paul Newman, Robert Redford, Katharine Ross
Spilletid: 110 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: For at undvige et eftersøgningshold flygter de to legendariske forbrydere til Bolivia – men problemerne indhenter de charmerende desperadoer, lige meget hvor de er.

Butch Cassidy and the Sundance Kid havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Butch Cassidy and the Sundance Kid på YouTube.Se Butch Cassidy and the Sundance Kid på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Butch Cassidy and the Sundance Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Butch Cassidy and the Sundance Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Butch Cassidy and the Sundance Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Butch Cassidy and the Sundance Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar