Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Buy My House

Buy My House

02/09/2022 | Flixfilm

Buy My House på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nina Parker, Glenn Kelman, Danisha Danielle Wrighster
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Husejere fra hele USA forsøger at sælge deres ejendomme til fire erfarne ejendomsinvestorer i håb om at gøre en handel, der på et øjeblik vil ændre deres liv.

Buy My House (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Buy My House på YouTube.Se Buy My House på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Buy My House (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Buy My House (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Buy My House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Buy My House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar