Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

BuyBust

13/11/2018 | Flixfilm

Se BuyBust på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Erik Matti
Skuespillere: Anne Curtis, Brandon Vera, Victor Neri, Arjo Atayde
Spilletid: 127 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Specialagenten Nina Manigan må kæmpe sig gennem en hård nat i et labyrintisk slumkvarter i Manila, hvor rasende civile og et brutalt forbrydersyndikat bekriger hinanden.

BuyBust havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se BuyBust på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om BuyBust ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at BuyBust stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame BuyBust, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til BuyBust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar