Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » By the Gun

By the Gun

15/11/2016 | Flixfilm

By the Gun på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: James Mottern
Skuespillere: Ben Barnes, Leighton Meester, George Carroll
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da en mafiaforbryder bliver fuldgyldigt medlem, løber hans liv helt løbsk, og da hans elskedes liv kommer i fare, må han træffe et svært valg.

By the Gun havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til By the Gun på YouTube.Se By the Gun på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om By the Gun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at By the Gun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame By the Gun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til By the Gun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar