Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » By the Gun

By the Gun

15/11/2016 | Flixfilm

Se By the Gun på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: James Mottern
Skuespillere: Ben Barnes, Leighton Meester, Slaine, Ritchie Coster
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Da en mafiaforbryder bliver fuldgyldigt medlem, løber hans liv helt løbsk, og da hans elskedes liv kommer i fare, må han træffe et svært valg.


Se By the Gun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBy the Gun havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om By the Gun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til By the Gun herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til By the Gun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at By the Gun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar