Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » By the Sea

By the Sea

16/11/2021 | Flixfilm

By the Sea på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Angelina Jolie
Skuespillere: Brad Pitt, Angelina Jolie, Mélanie Laurent
Spilletid: 122 min
Land: France, Malta, United States
Sprog: English, French, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Vanessa og Roland, der er bekymrede for deres ægteskab, besøger en fransk kystby, hvor de har et skæbnesvangert møde med et nygift par.Se By the Sea på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

By the Sea havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til By the Sea på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om By the Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at By the Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame By the Sea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til By the Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar