Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Byen Ved Verdens Ende

Byen Ved Verdens Ende

18/02/2014 | Flixfilm

Se Byen Ved Verdens Ende på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et vittigt, overraskende og positivt portræt af en isoleret landsby i Grønland bestående af 59 mennesker og 100 slædehunde, som det lykkes at overleve mod alle odds.


Se Byen Ved Verdens Ende på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkByen Ved Verdens Ende havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Byen Ved Verdens Ende ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Byen Ved Verdens Ende herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Byen Ved Verdens Ende er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Byen Ved Verdens Ende stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar