Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Byron Baes

Byron Baes

09/03/2022 | Flixfilm

Byron Baes på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.8

Handling: Australske influencere strømmer til Byron Bay, de skønne, varme strande og det cool og kreative miljø. Følg vennerne, når de forsøger at håndtere livet og kærligheden.

Byron Baes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Byron Baes på YouTube.Se Byron Baes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Byron Baes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Byron Baes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Byron Baes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Byron Baes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar