Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ça n’arrive qu’à moi

Ça n’arrive qu’à moi

21/03/2022 | Flixfilm

Ça n’arrive qu’à moi på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Edison Holliday
Skuespillere: Jakob Harris, Jarrett Henigan, Hayden Hopper
Spilletid: 81 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da pengeafpressere angriber en vigtig pressebaron, bliver en uheldig journalist trukket ind i et hårrejsende eventyr sammen med mandens datter.

Ça n’arrive qu’à moi havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ça n’arrive qu’à moi på YouTube.Se Ça n’arrive qu’à moi på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ça n’arrive qu’à moi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ça n’arrive qu’à moi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ça n’arrive qu’à moi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ça n’arrive qu’à moi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar