Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cabin Fever 2: Spring Fever

Cabin Fever 2: Spring Fever

15/11/2016 | Flixfilm

Se Cabin Fever 2: Spring Fever på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror
Instruktør: Ti West
Skuespillere: Rider Strong, Noah Segan, Alexi Wasser, Rusty Kelley
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Den kødædende virus, der tidligere har slået sine grådige folder, er løs igen, og denne gang har den udset sig en high-school-afslutningsfest som buffet.


Se Cabin Fever 2: Spring Fever på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCabin Fever 2: Spring Fever havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cabin Fever 2: Spring Fever ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cabin Fever 2: Spring Fever herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cabin Fever 2: Spring Fever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cabin Fever 2: Spring Fever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar