Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cabin Fever 2: Spring Fever

Cabin Fever 2: Spring Fever

15/11/2016 | Flixfilm

Cabin Fever 2: Spring Fever på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Horror
Instruktion: Ti West
Skuespillere: Rider Strong, Noah Segan, Alexi Wasser
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Den kødædende virus, der tidligere har slået sine grådige folder, er løs igen, og denne gang har den udset sig en high-school-afslutningsfest som buffet.

Cabin Fever 2: Spring Fever havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cabin Fever 2: Spring Fever på YouTube.Se Cabin Fever 2: Spring Fever på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cabin Fever 2: Spring Fever ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cabin Fever 2: Spring Fever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cabin Fever 2: Spring Fever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cabin Fever 2: Spring Fever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar