Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cabins in the Wild with Dick Strawbridge

Cabins in the Wild with Dick Strawbridge

01/10/2020 | Flixfilm

Se Cabins in the Wild with Dick Strawbridge på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: William Hardie
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Ingeniøren Dick Strawbridge og håndværkeren Will Hardie besøger otte unikke hytter opført i forbindelse med et pop-up-hotel i Wales, og sammen bygger de den niende.

Cabins in the Wild with Dick Strawbridge (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cabins in the Wild with Dick Strawbridge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cabins in the Wild with Dick Strawbridge (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cabins in the Wild with Dick Strawbridge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cabins in the Wild with Dick Strawbridge (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar