Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cadaver

22/10/2020 | Flixfilm

Cadaver på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Jarand Herdal
Skuespillere: Thorbjørn Harr, Maria Grazia Di Meo, Thomas Gullestad
Spilletid: 1 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da et mystisk middagsarrangement på et hotel bliver et tilløbsstykke under hungersnøden i en postapokalyptisk verden, opdager en familie, at prisen for deltagelse er høj.

Cadaver (Kadaver) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cadaver på YouTube.Se Cadaver på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cadaver (Kadaver) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cadaver stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cadaver, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cadaver (Kadaver) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar