Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cadet Kelly

Cadet Kelly

04/03/2015 | Flixfilm

Se Cadet Kelly på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Larry Shaw
Skuespillere: Hilary Duff, Christy Carlson Romano, Gary Cole, Shawn Ashmore
Spilletid: 101 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Da en cool og bekymringsløs teenagers mor gifter sig med en pensioneret general, kommer der nye husregler, og pigen bliver sendt på militærskole nord for New York.


Se Cadet Kelly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCadet Kelly havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cadet Kelly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cadet Kelly herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cadet Kelly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cadet Kelly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar