Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cadet Kelly

Cadet Kelly

04/03/2015 | Flixfilm

Cadet Kelly på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Larry Shaw
Skuespillere: Hilary Duff, Christy Carlson Romano, Gary Cole
Spilletid: 101 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da en cool og bekymringsløs teenagers mor gifter sig med en pensioneret general, kommer der nye husregler, og pigen bliver sendt på militærskole nord for New York.

Cadet Kelly havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cadet Kelly på YouTube.Se Cadet Kelly på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cadet Kelly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cadet Kelly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cadet Kelly, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cadet Kelly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar