Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Cafe Chantant

Cafe Chantant

31/03/2021 | Flixfilm

Cafe Chantant på Netflix

Produktionsår: 1953
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Camillo Mastrocinque
Skuespillere: Ugo Tognazzi, Elena Giusti, Virgilio Riento
Spilletid: 84 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Sor Clemente er ivrig efter at undslippe sin kone for en aften og tager i teatret og ser et varietéshow med sin onkel Angelino. Her venter dog en ubehagelig overraskelse.Se Cafe Chantant på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cafe Chantant havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cafe Chantant på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cafe Chantant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cafe Chantant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cafe Chantant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cafe Chantant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar