Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Café ‘Det gyldne bur’

Café ‘Det gyldne bur’

16/09/2021 | Flixfilm

Café ‘Det gyldne bur’ på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Short, History
Instruktion: Kara Martinelli White
Skuespillere: Bryn Apprill, Morgan Laure, Sarah Adams
Spilletid: 27 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: En kvinde forlader sin bejler for at gifte sig med en gammel flamme. Få timer efter brylluppet forsvinder han med hendes smykker og efterlader hende gravid og alene.

Café ‘Det gyldne bur’ havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Café ‘Det gyldne bur’ på YouTube.Se Café ‘Det gyldne bur’ på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Café ‘Det gyldne bur’ ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Café ‘Det gyldne bur’ stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Café ‘Det gyldne bur’, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Café ‘Det gyldne bur’ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar