Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Café Minamdang

Café Minamdang

01/08/2022 | Flixfilm

Café Minamdang på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ihærdig kriminalkommissær retter sin opmærksomhed mod en mistænkelig virksomhed, hvis tjenester er centreret omkring en angiveligt alvidende shaman.

Café Minamdang (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Café Minamdang på YouTube.Se Café Minamdang på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Café Minamdang (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Café Minamdang (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Café Minamdang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Café Minamdang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar