Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cagaster of an Insect Cage

Cagaster of an Insect Cage

06/02/2020 | Flixfilm

Cagaster of an Insect Cage på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Action, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Aleks Le, Todd Haberkorn, Ryan Bartley
Spilletid: 29 min
Land: Japan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Tredive år efter udbruddet af en sygdom, der forvandler de smittede til kødædende insekter, søger en teenagepige og en ung skadedyrsbekæmper efter pigens mor.Se Cagaster of an Insect Cage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cagaster of an Insect Cage (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cagaster of an Insect Cage på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cagaster of an Insect Cage (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cagaster of an Insect Cage (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cagaster of an Insect Cage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cagaster of an Insect Cage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar