Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cagaster of an Insect Cage

Cagaster of an Insect Cage

06/02/2020 | Flixfilm

Se Cagaster of an Insect Cage på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aleks Le, Kim Strauss, Ryan Bartley, Billy Kametz
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Tredive år efter udbruddet af en sygdom, der forvandler de smittede til kødædende insekter, søger en teenagepige og en ung skadedyrsbekæmper efter pigens mor.


Se Cagaster of an Insect Cage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCagaster of an Insect Cage (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cagaster of an Insect Cage (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cagaster of an Insect Cage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cagaster of an Insect Cage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cagaster of an Insect Cage (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar