Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Caida del Cielo

Caida del Cielo

20/01/2017 | Flixfilm

Se Caida del Cielo på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Néstor Sánchez Sotelo
Skuespillere: Muriel Santa Ana, Peto Menahem, Héctor Díaz, Facundo Cardosi
Spilletid: 75 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Da Julia bogstavelig talt falder ned i Alejandros baghave fra sin lejlighed oven for, er det lige det, der skal til for at skubbe de to enspændere i armene på hinanden.


Se Caida del Cielo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCaida del Cielo havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Caida del Cielo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Caida del Cielo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Caida del Cielo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Caida del Cielo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar