Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Caida del Cielo

Caida del Cielo

20/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Caida del Cielo på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Néstor Sánchez Sotelo
Skuespillere: Muriel Santa Ana, Peto Menahem, Héctor Díaz, Facundo Cardosi
Spilletid: 75 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Da Julia bogstavelig talt falder ned i Alejandros baghave fra sin lejlighed oven for, er det lige det, der skal til for at skubbe de to enspændere i armene på hinanden.


Se Caida del Cielo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Caida del Cielo havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Caida del Cielo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Caida del Cielo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Caida del Cielo er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Caida del Cielo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar