Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cairo Confidential

01/06/2018 | 2 kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Mens uroen ulmer i Egypten, bliver en betjent fra Kairo, der arbejder på en mordsag, trukket ind i et uhyggeligt net af politiske dagsordener og forretningsinteresser.


Se Cairo Confidential på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cairo Confidential (The Nile Hilton Incident) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cairo Confidential (The Nile Hilton Incident) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cairo Confidential herunder:Fra premieredatoen (1. juni, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Cairo Confidential (The Nile Hilton Incident) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Cairo Confidential stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
2 kommentarer til Cairo Confidential

  1. Kim - kl. 12:53, 02-06-2018:

    Ikke tilgængelig

  2. Juliet - kl. 09:32, 08-06-2018:

    Hvorfor er den ikke tilgængelig?????

    Skriv kommentar