Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cake

01/12/2015 | Flixfilm

Se Cake på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Daniel Barnz
Skuespillere: Jennifer Aniston, Adriana Barraza, Anna Kendrick, Sam Worthington
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Claire, der er ødelagt af fysisk smerte og et tragisk tab, går ind i en kompliceret besættelse af en kvinde, der tog sit eget liv.


Se Cake på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCake havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cake herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar