Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cake

03/11/2014 | Flixfilm

Se Cake på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Daniel Barnz
Skuespillere: Jennifer Aniston, Adriana Barraza, Anna Kendrick, Sam Worthington
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Den 29-årige single Pippa McGee hader bryllupper, men bliver nødt til at vikariere som chefredaktør på sin fars bryllupsmagasin. Og så slår skæbnen til...


Se Cake på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCake havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cake herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar