Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Calendar Girls

Calendar Girls

01/01/2020 | Flixfilm

Se Calendar Girls på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Madhur Bhandarkar
Skuespillere: Akanksha Puri, Avani Modi, Kyra Dutt, Ruhi Singh
Spilletid: 131 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Fem kalendermodeller forsøger at styre gennem forhindringerne på deres vej gennem den forførende og nådesløse glamourverden.

Calendar Girls havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Calendar Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Calendar Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Calendar Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Calendar Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Calendar Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar