Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Calibre 45

Calibre 45

01/11/2016 | Flixfilm

Se Calibre 45 på Netflix

Indspilningsår: 1924
Genre: Western
Instruktør: J.P. McGowan
Skuespillere: Franklyn Farnum, Dorothy Wood, Cathleen Calhoun
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Kat forsøger at komme ud af sit liv som kriminel, og hun bliver nødt til at flygte fra Big Al, en ond narkohandler med magt over hende.


Se Calibre 45 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCalibre 45 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Calibre 45 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Calibre 45 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Calibre 45 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Calibre 45 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar