Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Californication

Californication

15/12/2015 | Flixfilm

Californication på Netflix

Produktionsår: 2007–2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Duchovny, Natascha McElhone, Evan Handler
Spilletid: 28 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Hank Moody kæmper med skriveblokering og en svaghed for narko, sprut og sex, mens han kæmper for at få det til at fungere sammen med sin kæreste og datter.

Californication havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Californication på YouTube.Se Californication på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Californication ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Californication stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Californication, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Californication er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar