Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Californication

Californication

15/12/2015 | Flixfilm

Se Californication på Netflix

Indspilningsår: 2007–2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Duchovny, Natascha McElhone, Evan Handler, Pamela Adlon
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Hank Moody kæmper med skriveblokering og en svaghed for narko, sprut og sex, mens han kæmper for at få det til at fungere sammen med sin kæreste og datter.


Se Californication på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCalifornication havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Californication ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Californication herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Californication er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Californication stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar