Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Call Girl

Call Girl

01/12/2015 | Flixfilm

Call Girl på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Mikael Marcimain
Skuespillere: Sofia Karemyr, Simon J. Berger, Josefin Asplund
Spilletid: 140 min
Land: Sweden, Norway, Finland, Ireland
Sprog: Swedish, English, Polish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Prostitutionsskandalen, der rystede den svenske regering i 1976, er brugt som inspiration til denne politiske thriller.

Call Girl havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Call Girl på YouTube.Se Call Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Call Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Call Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Call Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Call Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar