Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Call Girl

Call Girl

01/12/2015 | Flixfilm

Se Call Girl på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Mikael Marcimain
Skuespillere: Sofia Karemyr, Simon J. Berger, Josefin Asplund, Pernilla August
Spilletid: 140 min
Land: Sweden, Norway, Finland, Ireland
Sprog: Swedish, English, Polish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Prostitutionsskandalen, der rystede den svenske regering i 1976, er brugt som inspiration til denne politiske thriller.


Se Call Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCall Girl havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Call Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Call Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Call Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Call Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar