Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Call Me by Your Name

Call Me by Your Name

08/05/2023 | Flixfilm

Call Me by Your Name på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Luca Guadagnino
Skuespillere: Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg
Spilletid: 132 min
Land: Italy, France, United States, Brazil
Sprog: English, Italian, French, German, Hebrew
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I et landområde i Italien i sommeren 1983 ændres 17-årige Elios liv, da han knytter et tæt bånd til sin fars karismatiske forskningsassistent Oliver.Se Call Me by Your Name på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Call Me by Your Name havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Call Me by Your Name på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Call Me by Your Name ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Call Me by Your Name stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Call Me by Your Name, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Call Me by Your Name er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar