Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Call Me by Your Name

Call Me by Your Name

07/11/2019 | Flixfilm

Se Call Me by Your Name på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Luca Guadagnino
Skuespillere: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar
Spilletid: 132 min
Land: Italy, France, USA, Brazil
Sprog: English, Italian, French, German, Hebrew
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: I et landområde i Italien i sommeren 1983 ændres 17-årige Elios liv, da han knytter et tæt bånd til sin fars karismatiske forskningsassistent Oliver.Se Call Me by Your Name på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Call Me by Your Name havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Call Me by Your Name ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Call Me by Your Name:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Call Me by Your Name er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Call Me by Your Name stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar