Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Call Me Lucky

Call Me Lucky

13/11/2015 | Flixfilm

Se Call Me Lucky på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Comedy
Instruktion: Bobcat Goldthwait
Skuespillere: Barry Crimmins, Jack Gallagher, Martin Olson
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne film gennemgår komikeren og samfundskritikeren Barry Crimmins' alsidige karriere og den smertefulde fortid, der inspirerede ham til hans fredelige aktivisme.

Call Me Lucky havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Call Me Lucky på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Call Me Lucky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Call Me Lucky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Call Me Lucky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Call Me Lucky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar