Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Call My Agent

Call My Agent

04/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Call My Agent på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Camille Cottin, Thibault de Montalembert, Grégory Montel, Liliane Rovère
Spilletid: 52 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Hos et talentfirma i Paris kæmper agenterne med at sørge for deres stjerneklienter og holde gang i forretningen efter en uventet krise.


Se Call My Agent på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Call My Agent (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Call My Agent (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Call My Agent herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Call My Agent er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Call My Agent (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore