Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Call My Agent

Call My Agent

21/01/2021 | Flixfilm

Se Call My Agent på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hos et talentfirma i Paris kæmper agenterne med at sørge for deres stjerneklienter og holde gang i forretningen efter en uventet krise.

Call My Agent (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Call My Agent på YouTube.Se Call My Agent på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Call My Agent (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Call My Agent (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Call My Agent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Call My Agent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar