Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Call My Agent

Call My Agent

21/01/2021 | Flixfilm

Call My Agent på Netflix

Produktionsår: 2015–2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Camille Cottin, Thibault de Montalembert, Grégory Montel
Spilletid: 52 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Hos et talentfirma i Paris kæmper agenterne med at sørge for deres stjerneklienter og holde gang i forretningen efter en uventet krise.Se Call My Agent på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Call My Agent (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Call My Agent på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Call My Agent (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Call My Agent (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Call My Agent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Call My Agent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar