Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Call of Duty’ møder ‘Ghostbusters’ i ny Netflix-film; Spectral

‘Call of Duty’ møder ‘Ghostbusters’ i ny Netflix-film; Spectral

04/12/2016 | Flixfilm

spectral-netflix-film-danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop udsendt første trailer til den kommende fantasy-film; Spectral, der har eksklusiv premiere 9. december.

Se traileren nederst i artiklen.

I Spectral falder en gruppe soldater om under mystiske omstændigheder i en krigshærget europæisk by og derfor sendes en videnskabsmand med ekspertise i overnaturlige fænomener og en gruppe specialstyrker ind i de ødelagte områder for at afdække faren, der lurer i det skjulte.

De krigshærgede områder med forsvarsløse soldater og spøgelseslignede væsner, som ses i traileren, drager umiddelbart referencer til filmene Ghostbusters, Black Hawk Down, samt computer-spillet Call of Duty.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manuskriptet er skrevet af George Nolfi (The Bourne Ultimatum) og har James Badge Dale (The Departed), Max Martini (Saving Private Ryan), Bruce Greenwood (Star Trek) og Emily Mortimer (Shutter Island) i hovedrollerne.

LÆS OGSÅ   Tim Burton overtaler Christina Ricci til at være med i ny 'Addams Family'-serie

Soundtracket er endvidere lavet af Junkie XL (Batman V Superman og Deadpool).

Spectral ser dermed fremragende ud på papiret, men til trods for dette har filmen haft en temmeligt omtumlet vej til Netflix. Det amerikanske filmselskab Universal lavede nemlig filmen tilbage i 2014, men kort inden premieren tog selskabet den af uvisse årsager af plakaten.

Netflix købte derfor de eksklusive rettigheder til filmen for mindre end en måned siden og er allerede klar til at tilføje den til streamingtjenesten.

Se Spectral på Netflix Danmark den 9. december.
Skriv kommentar