Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Call TV

22/08/2022 | Flixfilm

Call TV på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Crime, Horror
Instruktion: Norberto Ramos del Val
Skuespillere: María Hervás, Ismael Martínez, Álvaro Lafora
Spilletid: 84 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En almindelig aften på en tv-station udvikler sig til et mareridt, da en mystisk person via telefon tvinger studieværten til at spille et farligt spil på live-tv.

Call TV havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Call TV på YouTube.Se Call TV på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Call TV ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Call TV stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Call TV, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Call TV er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar