Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Calum von Moger: Unbroken

Calum von Moger: Unbroken

13/08/2019 | Flixfilm

Calum von Moger: Unbroken på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Vlad Yudin
Skuespillere: Michael B. Banffy, Chris Bumstead, Anthony Calligeros
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Calum von Moger, bodybuilder og to gange Mr. Universe, tænker tilbage på sin rejse mod berømmelse og kampen for at vende tilbage efter en meget alvorlig skade.

Calum von Moger: Unbroken havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Calum von Moger: Unbroken på YouTube.Se Calum von Moger: Unbroken på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Calum von Moger: Unbroken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Calum von Moger: Unbroken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Calum von Moger: Unbroken, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Calum von Moger: Unbroken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar