Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Calum von Moger: Unbroken

Calum von Moger: Unbroken

13/08/2019 | Flixfilm

Se Calum von Moger: Unbroken på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Vlad Yudin
Skuespillere: Michael B. Banffy, Chris Bumstead, Anthony Calligeros, Parker Egerton
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Calum von Moger, bodybuilder og to gange Mr. Universe, tænker tilbage på sin rejse mod berømmelse og kampen for at vende tilbage efter en meget alvorlig skade.


Se Calum von Moger: Unbroken på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Calum von Moger: Unbroken havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Calum von Moger: Unbroken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Calum von Moger: Unbroken:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Calum von Moger: Unbroken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Calum von Moger: Unbroken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar