Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cam

16/11/2018 | Flixfilm

Se Cam på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Daniel Goldhaber
Skuespillere: Madeline Brewer, Patch Darragh, Melora Walters, Devin Druid
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En webcam-pige med en voksende fanskare får hacket sin konto af en dobbeltgænger. Hun prøver at finde frem til den mystiske skurk og tilbageerobre sin egen identitet.


Se Cam på Netflix

Anmeldelse: Cam

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCam havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cam herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar