Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cam

16/11/2018 | Flixfilm

Cam på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Daniel Goldhaber
Skuespillere: Madeline Brewer, Patch Darragh, Melora Walters
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En webcam-pige med en voksende fanskare får hacket sin konto af en dobbeltgænger. Hun prøver at finde frem til den mystiske skurk og tilbageerobre sin egen identitet.Se Cam på Netflix
Anmeldelse: Cam

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Cam havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cam på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Cam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar