Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Camarón Revolution

Camarón Revolution

22/07/2018 | Flixfilm

Se Camarón Revolution på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne store biografiske serie handler om flamencolegenden Camarón de la Islas ekstraordinære liv og karriere.


Se Camarón Revolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCamarón Revolution (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Camarón Revolution (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Camarón Revolution herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Camarón Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Camarón Revolution (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar