Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Camarón: Flamenco y Revolución

Camarón: Flamenco y Revolución

18/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Camarón: Flamenco y Revolución på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne dokumentar ser tilbage på den legendariske flamencosanger Camaróns liv, fra hans ydmyge rødder til hans status som rockstjerne og hans tragiske tidlige død.


Se Camarón: Flamenco y Revolución på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Camarón: Flamenco y Revolución havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Camarón: Flamenco y Revolución ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Camarón: Flamenco y Revolución herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Camarón: Flamenco y Revolución er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Camarón: Flamenco y Revolución stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar