Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Camp Confidential: America’s Secret Nazis

Camp Confidential: America’s Secret Nazis

02/11/2021 | Flixfilm

Camp Confidential: America’s Secret Nazis på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne animerede kortdokumentar afslører veteraner fra 2. verdenskrig en hemmelig militærlejr nær Washington, hvor jødiske soldater husede og forhørte nazikrigsfanger.

Camp Confidential: America’s Secret Nazis havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Camp Confidential: America’s Secret Nazis på YouTube.Se Camp Confidential: America’s Secret Nazis på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Camp Confidential: America’s Secret Nazis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Camp Confidential: America’s Secret Nazis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Camp Confidential: America’s Secret Nazis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Camp Confidential: America’s Secret Nazis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar