Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Camp Nowhere

Camp Nowhere

01/01/2016 | Flixfilm

Se Camp Nowhere på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Jonathan Prince
Skuespillere: John Putch, Peter Scolari, Romy Windsor, Jonathan Jackson
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Mud og hans venner har kun udsigt til at skulle på kedelige sommerlejre, så i stedet finder de på en løsning, der lader dem gå amok.


Se Camp Nowhere på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCamp Nowhere havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Camp Nowhere ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Camp Nowhere herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Camp Nowhere er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Camp Nowhere stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar